Jag längtar till Paris!

Innan jag ens varit i Paris så har staden mig i sitt grepp. Kan man vara kär utan att ens veta vad man är kär i? Om mindre än två månader får jag träffa min andra kärlek. Ja, jag är väl lite otrogen ^^

Vilken underbar dag med familj och nära vä...

img_4349 (MMS)

Vilken underbar dag med familj och nära vänner! Men jag blir galen. Kan inte ta ett beslut. Hur kan det vara så svårt?


En liten ängel göder mig. Fet och lycklig ...

img_2208 (MMS)

En liten ängel göder mig. Fet och lycklig hette det tror jag. Speciellt lycklig.


Silence

När själen har fått ro är det tyst
Kännermigsålycklig! Får jag va det? Jaaa! ...

img_9604 (MMS)

Kännermigsålycklig! Får jag va det? Jaaa! Saker och ting börjar äntligen lösa sig. Allting faller på plats. Har planer för framtiden. Planer som gör att jag bara vill skrika rakt ut av glädje. Mycket jobb och slit framför mig, men är det något jag verkligen är så är det envis. Jag vet att jag kan klara ALLT bara jag inte ger upp och kämpar vad som än händer. Det bästa är att jag har så fruktansvärt fina människor vid min sida. Älsklingar! Jag spricker nog av lycka snart.


Jag har så sjukt ont just nu. Benen. Huvud...

Jag har så sjukt ont just nu. Benen. Huvudet. Känns som att dessa bitar ska explodera. Beskedet jag fick dödade mig en bit och tog min livsglädje för ett ögonblick. Inte springa eller gå längre sträckor på ett halvår. Som att slita ut mitt hjärta ur kroppen. Vill bara gråta sönder mig när jag tänker på vad det innebär. Ändå har en gnista tänts i mig samtidigt som jag är så förbannat ledsen. Ingen, inte ens min egen kropp, ska hindra mig helt från att röra på mig och må bra. Visst, mina planer för 2012 är mer eller mindre överkörda. Ett år av bra modellande borta. Men jag tänker fan inte ge upp! Aldrig nånsin att jag ger upp. Som att lägga sig ner och dö. Jag vägrar vara den. Nu får mina ben som brinner av smärta vila till nyår. 2012 ska fortfarande bli mitt år.


RSS 2.0