Helt grymt underbart!

img_5088 (MMS)

Helt grymt underbart!


Sorg

Mitt hjärta slår onormalt. Oro. Tankar som flyger hit och dit. Hur kan det hända oss? Det här är en sån sak som man aldrig tror ska hända en själv eller någon nära. Mirjas älskling, vår lilla stjärna. Pärlan. Hur kan en sjukdom bara ta dig så där? Hur kan du bli så dålig på bara några dagar? Jag känner stor sorg inom mig. Imorgon avgörs det om du får leva vidare som den underbara varelsen du är eller om du får vandra vidare till himlen. Snälla, snälla, snälla... Låt vår Pärla bli frisk! Låt det ske ett mirakel!


Snart är det nära. Brinner inom mig.


Du


Se på dig själv. Vad är fel? Vad är rätt? Radera, förbättra, vårda. I slutänden har du bara dig själv.

Nöj dig

Ger man någon lillfingret så vill den ha hela handen. Du får vad du förtjänar. Så enkelt är det.


Något är feeel på mig! Visst har jag haft ...

img_2717 (MMS)

Något är feeel på mig! Visst har jag haft massa motgångar nu på senaste tiden, speciellt med träningen och min kropp, men varför deppa?! Insåg nyss att jag ska vara glad. Jag ÄR glad. Det mörka och jobbiga har bara letat sig in framför min syn. Inte längre! För jag känner glädjen inom mig. Är så lycklig som har så fina människor i mitt liv... Ni anar inte. Nu blir det nya positiva och bra tider!


Heart

Vill bara ta det och låsa in detVad döljer sig bakom den välfixade ytan?


Jag är livrädd. När blev mitt hjärta så ka...

img_6725 (MMS)

Jag är livrädd. När blev mitt hjärta så kallt? Första sveket? Eller var det andra... Sjätte.. Tionde? En sak vet jag i alla fall... Sveken kommer fortsätta och jag kommer fortsätta skydda mitt hjärta. Mitt innersta kommer förmodligen bli kallare om jag inte gör något åt saken. Vart ska jag börja?! Yes, jag är verkligen livrädd.


Surprised of loverdose. Bästa presenten på...

img_4806 (MMS)

Surprised of loverdose. Bästa presenten på mycket länge.


Att brinna för

Sitter med tårar i ögonen och undrar var allt tog vägen. Vart försvann min gnista, min glädje att stå framför kameran? Har funderat riktigt mycket de senaste dagarna. Jag vill ha det där igen. Känslan. Av att skapa och göra det man är bäst på. För är det något jag är grym på så är det att stå framför kameran och framföra olika känslor. Jag behöver det. Here I come again. Boom.

Foto: Jesse Laitinen

Tänk om livet bara är en illusion?

img_4421 (MMS)

Tänk om livet bara är en illusion?


Taste Of Passion

img_3657 (MMS)


Autumn

Jag älskar hur jag har börjat den här hösten utan måsten och tvång. Jag bara flyter runt och gör det jag vill och känner för. Dagarna går och de förändras under tiden. Det blir mörkare och för varje dag blir jag djupare.

Jag trivs så fruktansvärt bra på hösten. Blir lugn inombords och njuter av att finnas till. Jag vet flera som skulle klippa till mig om jag sa att det är min favoritårstid, tillsammans med våren. Men det är ett tecken på en ny start. En ny period som börjar och ger oss nya val och chanser i livet. Underbar känsla.

Min stadiga jordgubbe

img_6909 (MMS)

När jag ser en Macaron tänker jag på dig Dina. Jag hoppas du är lycklig min lilla stjärna.


Chansen

img_9107 (MMS)

Hittade en lapp på ett säte framför mig i bussen för nån månad sen. Helt oväntat. Du dör i slutet. Ta din chans. Lev ditt liv. Idag har jag verkligen blivit påmind om detta. Flera gånger om. Ska jag ta en chans även att den är osäker och full med drama? Ska jag ta en annan chans till ett lugnare skönare liv? Hur vet man ens vilka chanser man ska ta? För allt är ju inte bra för en. För vissa saker gör mer skada än nytta.


Tretal

En miljon olika händelser ikväll har gett mig en förfärlig huvudvärk. Det känns i alla fall som en miljon, men är väl i själva verket tre stora grejer som hänt. Både positiva och negativa. Saker och ting kommer väl i tretal, right? Nu ska jag ha helgen till att smälta allting.Jag längtar till den dagen


Familija

Det slår mig nu. Jag, du, vi alla kan försvinna när som helst. Man är medveten men egentligen omedveten om att det kan bli verklighet. Det känns så långt bort och man tror aldrig att det kan hända en själv. En bok jag läste ut ikväll fick mig att fundera. Jag är mer övertygad än någonsin om vissa saker. Nummer ett; min familj är det vackraste jag har. Utan er är jag ingenting. Ni har skapat mig, format mig och fått mig att bli den jag är. Er kärlek har gjort mig till den här människan. Jag är välsignad som får ha er i mitt liv.


RSS 2.0