ÄNTLIGEN!!!

img_8532 (MMS)

ÄNTLIGEN!!!


Lite ändringar

Bestämt mig för att den här bloggen ska handla om mer än mina innersta tankar. Om jag ska dela den med alla vet jag inte än, men fokus kommer ligga på träning och musik. Det jag gör mest just nu, förutom jobbar då. Det blir som ett sätt för mig att hålla mer koll på min träning samtidigt som jag kanske motiverar en och annan till att ta tag i saker och leva hälsosammare.

Vaknade imorse och ville allt annat än att stiga ur sängen. Förstår inte hur jag kan vara så ruskigt trött hela tiden? Måste vara mörkret och att jag jobbat så förbannat mycket i två veckor nu. Blev mer eller mindre uppdragen ur sängen för att ett pass på SATS Telefonplan stod på schemat. Men innan det åkte jag och S till Liljeholmen för att leta efter en stavmixer åt mig. Krävdes bara en kort stund inne på Claes Ohlsson innan jag hittade det jag skulle ha och därfter stack vi direkt till gymmet. Värmde upp med tio minuters löpning innan vi gav oss på marklyft. Bra tryck i benen men min rygg är typ det vekaste jag har på kroppen så det känns en hel del där varje gång jag kör den övningen. Kände att jag kunde tagit mer än 35 kg men vill inte skada lilla ryggen. Successivt framåt heter det. Efter det blev det mage (som typ inga övningar kan rå på längre) och axlar. Körde så hårt på axlarna så triceps fick nog sin del också ^^ Slutade med att jag knappt kunde lyfta armarna. Bästa! Magen däremot har jag väldigt svårt att trötta ut. Har inte hittat någon magövning än som ger mig det ultimata utan att jag blir jättetrött i armar eller ben. Så blir det när man tidigare fokuserat på en muskelgrupp! Ett tips, träna hela kroppen lika mycket från början. Blir jobbigt sen när muskelgruppen du fokuserar på till slut blir mindre trött än "bimusklerna" som också används i de övningarna fast mindre.

Annars, snart inne på fjärde veckan utan kolhydrater och en hel del träning. Har en grymt jobbig rethosta som vägrar försvinna så inte kunnat träna som jag velat i veckan som varit. Hoppas dock på att veckan som kommer blir bättre. Löpning på tisdag, styrka imorgon, torsdag och fredag. Lördag får bli någon form av cardio. Och benen... Ja, de känns faktiskt helt okey. Känner alltid av benhinnorna innan jag är riktigt uppvärmd när jag löper men om man ska jämföra nu med för några månader sen... I have no words! Extrem förbättring. Till sommaren ska jag kunna springa 1 mil utan att benen kraschar. Jag SKA. Finns inget som heter skada, ont och inflammation.

Blev visst en hel bok det här ^^ Behövde nog skriva av mig. Den som orkar läsa gör det och den som inte orkar klandrar jag inte. Dags för lite sömn innan jag hoppar på veckans första jobbpass imorgon. Peppad på dagarna som kommer och framtiden som jag vet är min. Man lever bara ett liv så ta vara på det :) Natti!

RSS 2.0