Lilla Luna

Ska vara hundvakt i helgen! Älsklingen har gått med på att testa att ha hund innan vi bestämmer om vi ska ha en valp eller inte så vi ska låna hans mammas chiuaua över lördag och söndag. Om han ger med sig och vi bestämmer oss för en hund så blir det också den hundens valp vi kommer att ta. Hon är dräktig just nu by the way. Ska bli så kul! Hon är såå fin och jättemysig att ha att göra med.



Luna som liten bäbis! Hennes valpar kommer ju bli helt bedårande.

Tankar

Känner klart och tydligt idag hur utmattad jag egentligen är. Vardagen, eller mest mitt jobb, tar musten ur mig. Jobbar 9 timmar om dagen och man kan väl säga att mitt jobb inte riktigt är som ett vanligt jobb. Det är som dubbelt jobb. Till och med chefen sa det. Vi sliter verkligen. Hade jag inte ätit mina koffeinpiller hade jag varit helt slut om dagarna. Nu är det i alla fall uthärdligt. I alla fall ett tag till...

Behövde skriva av mig och påminna mig själv om situationen. Vanligtvis brukar jag köra på tills jag nästan kollapsar men så långt får det inte gå nu. Jag vill ha livsglädjen kvar den här gången. Tacka träningen som hjälper mig med energin. Utan den och koffeinet hade jag varit på botten nu.


Plåtning på torsdag!

Har jag berättat att jag ska ha en plåtning på torsdag? Blev ju inget i söndags som planerat så fotografen kommer hit till Stockholm för en session. Vi kommer köra ett tema som jag aldrig tidigare kört, nämligen SPORT! Eller joo, kom på nu att jag gjorde ett jobb för Expressen som var sport. Men hur som helst, blir första egna sportplåtningen! Vi tänkte plåta ute vid Djurgården och sen inne på något gym. Så imorgon efter jobbet blir det att jaga gym. Inte säker på att man får fota i vilket som helst nämligen.

Dags för sängen! Runkeeper visade förresten 5,5 km sprungna efter löprundan. Jag är hur nöjd som helst! Skadan i benen gjorde sig lite påmind men konditionen är grym måste jag säga. Nu kan jag sova och känna mig nöjd med dagen. Natti!

Bilden är från bilagan i Expressen som jag var med i. Jätteroligt jobb och grymt gäng som fixade allting runt omkring!


 


Inredning

Fastnat framför MIOs hemsida. Sitter och kollar soffor och annan inredning. Såå sugen på att shoppa sönder! Men får vänta lite till. Vi har ju inte flyttat än. Ska ta och slita mig från datorn och köra en löprunda ute. Idag är en sån dag då man inte orkar egentligen. Men kom igen, nu kör vi!

Ursnyggt vardagsrum! Inspiration till tusen. Bild från google.

Heeelt slut!

Precis tryckt i mig lite kyckling efter träningen och känner att jag skulle kunna somna direkt. Anmälde oss till ett core-pass förut idag men det var så många andra anmälda före oss så vi fick inte plats. Körde core ändå! Supersettade massa olika magövningar och avslutade med axlar och dips som sista övning. Tungt att köra dips sist. Man orkar ingenting! Men ju mer man kör desto lättare blir det för varje pass liksom. Logiskt ^^

Nu blir det en dusch och sen sängen. Ska försöka läsa lite i min spännande bok men som jag känner mig nu lär jag somna redan i duschen. Peppar inför träningen imorgon dock! Jaa kroppen orkar inte men hjärnan är på topp. Blir löpning som jag älskar så mycket... Funderar på att öka sträckan till 5 km. Benen blir allt bättre och bättre. Hoppas det håller i sig!

Nu fick ni en bok igen... Typiskt mig! Natti :)


Breda latsdrag

Tillbringat hela eftermiddagen med Linda på stan. Var ju så kallt ute så vi bestämde oss att gå inne i stan där vi fick lite skydd av husen för vinden. Hade vi gått på Djurgården hade vi fryst arslet av oss! Hade det inte varit så kallt hade jag tagit massa bilder men orkade helt enkelt inte ta av mig vanten och bli kall ^^

Har ju lovat en liten video på när jag kör på gymmet. Här kommer från gårdagens rygg och bicepspass. Kör breda latsdrag som är en riktigt bra övning för mittendelen av ryggen. Den här övningen bygger på bredden av ryggen medan övningar där du drar framifrån bygger på djupet. Riktigt skönt att köra rygg! Sitter muskler där som är sega att köra slut på. Samma sak med benen. Är väl allmänt så med stora musklegrupper, att de tar längre tid och att tyngre övningar krävs för att man ska bli riktigt trött.


Och när jag skriver att övningen bygger på bredden så betyder det inte att man kommer få värsta musklerna på en gång. Det tar TID att bygga sig en vältränad kropp! Mycket annat måste också stämma, som till exempel vila (ordentligt med sömn) och bra (rätt) mat. Och man måste köra tungt för att bygga! Har sett killar på gymmet som kör vikter i nästan min klass men skulle egentligen kunna köra tyngre. Många tjejer gör också det felet. De kör jättelätta vikter varje gång för de är rädda för att få synliga muskler. Okey fortsätt med det (inget fel liksom), men lägg in pass ibland där du tar så tungt du kan i varje övning fast färre repetitioner per set. 3-4 set med kanske 6 reps på varje. Bästa sättet att bygga styrka. För vi alla vill ju vara starka!

Jag mår så bra!

Idag är jag på så bra humör så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Solen lyser som aldrig förr och jag ska snart ta en runda runt Djurgården med min älskade Linda. Är så glad också för att jag och baby snart (okey, om en månad) ska flytta in till stan. Precis vid valhallavägen och jag kommer ha nära till typ allting! Känns hur underbart som helst.

Igår åkte vi förbi där vi ska bo. Huset ligger uppe på en kulle så genom vårt sovrumsfönster kommer vi ha en fantastisk utsikt över stan. Nära till jobb och skola också! Vi har haft sådan tur som fått en sådan lägenhet. Life´s good!

Nu ska jag kleta på lite smink, leta fram mina Ray bans (premiär för i år!) och sedan bege mig in mot stan.

Wiiiiip!

Glad tjej!

People leave

Tycker det är riktigt tråkigt och ledsamt att man glider ifrån gamla vänner och till slut inte har något gemensamt förutom alla de stunder man tillbringat tillsammans. Människor förändras. Folk dras åt olika håll. Kämpar man inte så får man inget. Jag kan inte påstå att jag gjort allt för att behålla kontakten med mina gamla barndomskompisar men jag är inte heller den enda som inte ansträngt sig. Anledningen till att jag ens skriver det här är för att jag är ledsen över att saker blivit som de blivit och jag behövde skriva av mig. Ikväll såg och förstod jag att det aldrig kommer bli detsamma. Inte ens i närheten.


Mina två body guards ^^

Fina uniformer jag har skaffat åt dem va? ;)


Besök på Fitness Lifestyle

Precis varit en sväng förbi Fitness lifestyle som idag firar 1 år! Baby skulle handla lite och jag passade på att ta en bild med supervackra Anna-Maria som driver butiken med sin pojkvän. Hon är en grym inspirationskälla. Jättekul att få träffa henne! Läs hennes blogg HÄR!

Nu blir det lite käk på stan med älsklingen och Param. Killarna ska iväg och plugga sen så jag får se vad jag hittar på. Skönt med helg!

 


På gymmet

Har en liten videoblogg åt er senare!


Värsta träningsvärken någonsin!

Kunde knappt kliva ur sängen imorse. Bara man trycker liiite på mina lår så gör det skitont. Snacka om tortyr! Men det är det värt. Allt för resultat. Utom olagliga saker då.

La lite extra tid på frukosten imorse. Grovt surdegsbröd med tonfiskröra och sallad. Till det lite a-fil. Lyx om man jämför med shakerna vi annars brukar äta. Men det är så enkelt att göra dem på kvällen och bara svepa i sig på morgonen. Man får lite extra sovmorgon då. Big like på det!


Back to the studio!

Sitter just nu och kollar på The Voice Sverige. Blir så grymt sugen på att gå in i studion igen! Och jag har tur! Dröjer inte allt för länge till innan det är dags. Det måste vara bland det bästa jag vet, spela in ny musik. Kärlek!


Dålig karaktär

Jag skulle ta en promenad ju. Hamnade i sängen istället med glass och en bok. Skyller på att det är fredag och att man får fuska då ^^


Paris

Ohh I wanna go back!

Träningsvärk från hell

Kom på att det inte är så smart att träna core, som jag hade bestämt, när man har träningsvärk som tusan i nedre delen av ryggen. Benen ska vi inte tala om! Kan knappt böja på dem. Funderar på en promenad istället för att bli av med det värsta slagget så jag kan träna ordentligt imorgon. Får alltid så sjuk träningsvärk efter att jag tränat ben. Inte klokt!

En vecka kvar till Avicii på globen! Minns när vi beställde biljetterna och att jag tänkte att det var så långt kvar. Tiden går så fort och snart smäller det!

Avicii på förra årets Summerburst! Bild lånad från google.

Här är vi sömniga

Har nu i en timme gapflabbat åt ingenting i älsklingens öra. Fick bara ett skrattanfall (som varade länge, I know) och kunde inte sluta. Tydligt tecken på att jag är övertrött och behöver sömn. Snaaart sängen, snaart...

Funderar på att köra ett gruppass med ledare på gymmet imorgon. Helst någon med mycket core-övningar eftersom jag känner att magträningen har hamnat lite på efterkälken. Jag lär nog inte kunna röra benen så bra imorgon med tanke på det tunga passet vi körde idag ^^ Kommer med andra ord passa perfekt att träna mage imorgon!

På tal om sömn. När vi var i Paris satt denna kille vid bordet bredvid oss och åt. Helt plötsligt bara däckade han! Folk glodde och flera gick fram för att ta bild. Stackars honom... Han kanske är sjuk. Men rolig syn för oss!


Svensk Hollywoodfilm

Safe house var riktigt bra! Trevlig överraskning var att Fares Fares och Joel Kinnaman hade varsin biroll och spelade riktigt bra båda två. Regisserade gjorde Daniel Espinosa som också gjorde Snabba cash. Man ser kopplingen där mellan skådisar och regissören men bara trevligt att svenskar syns mer i Hollywood. Tror detta kommer öppna upp enormt för alla tre. Vi lär få se mer av dem snart. Spännande!

Tycker ni borde ta er till närmsta bio inom en snart framtid och se denna. Rekommenderas starkt! 4,5 av 5!

Joel som gjorde en grym insats i filmen!

Safe House

Blir visst bio ikväll! Jag blev så sugen så jag ringde baby och mer eller mindre tvingade med honom. Men han har sagt att han vill se Safe house så vi kör på den så blir alla nöjda och glada. Ska bli mysigt! Bloggar senare om hur filmen är.

Hade en del dötid så detta är vad man gör när man ska slå ihjäl lite tid. Photobooth!

Händer grejer

Jag misstänker att min fina pojkvän har spridit min blogg lite överallt. Har myycket mer läsare än för några dagar sen. Har man världens gulligaste pojkvän så har man... Går liksom inte att ändra! ;D

OCH ALLA NYA LÄSARE, GRYMT VÄLKOMNA! Hoppas ni gillar bloggen och är här för att stanna!

Killer Ivy!

Det är 5 grader ute! Solen lyser och det känns som vår. Happy face på mig! Finns inget bättre än vår. Joo, sommar i och för sig men just nu känner jag att jag tar vad som helst ^^ Har varit för kallt för länge. Hoppas det håller i sig!

Precis käkat lite efter gymmet. Gick riktigt bra måste jag säga! Vi var där i nästan två timmar och körde skiten ur oss. 3 x 10, 50 kg i marklyft. Det går framåt! Nästa vecka blir samma fast 55 kg. Inget lall här inte! Om två månader ska jag ta 70 har jag bestämt. Killer-Ivy! Woop!

Fina små kanintänder jag fick på bilden! HAHA

Honungsmarinerad kycklingfilé, quinoa och isbergssallad. Toppat med balsamico!

Podcasts till träning

God morgon!
Ruskigt väder ute. Jag som hade velat ha sol på min lediga dag, men man kan inte få allt. Precis ätit lite frukost och sitter och laddar inför gymmet. Peppar med Tiestos nyaste podcast. Hans och Sebastien Benetts är de bästa till gymmet! Tycker Sebastiens är snäppet bättre faktiskt... Liiite tyngre house. Ni kan hitta massa olika på iTunes och iTunes store. Riktigt bra om man vill ha variation av musik när man tränar!

Bytte förresten ut min vanliga morgonshake mot a-fil, nötter, havregryn och blåbär. Nyttigt och gott! Det plus en proteinshake innan gymmet blir en grym start på dagen. Någon annan som har ett bra tips på frukost om man tränar och deffar?

Kungen själv!

Inspiration

Kollar runt på nätet och får inspiration. Ohh vill träna nu! Men blir lite sömn istället... Borde lagt mig för två timmar sen ^^

Grym kropp!

Inget Finest awards i år

Skulle egentligen varit på Finest awards ikväll men efter en tuff dag på jobbet blir det hemmakväll. Känns lite konstigt att inte gå på galan. Varit på de tidigare två som hölls förra året och året innan det och det brukar alltid bli grymt bra stämning. Men det är som det är nu. Gymmet stänger om 1,5 timme så ingen idé att dra dit heller. Imorgon däremot är jag ledig! Blir shopping inför min plåtning på söndag och träning med Per. Ser fram emot att kötta ben!

På tal om plåtning... Älskar bilderna i denna bildserie! Tagen en varm sommardag i Göteborg.
Foto: Björn Folkstedt

Nämen!

Igår när Marcus och jag promenerade runt i Kista galleria innan bion hittade jag den här bilden inne på Cubus. Älsklingens lillasyster Amanda längst till höger! Hur coolt är inte det? Hon är grymt duktig!


Dinner time!

Middag i Kista med Marcus. Sen blir det 5D-bio!


Sommarens stora fest!

Och jag har biljetter dit! Kommer bli så grymt. Förra året var underbart. Med denna lineup kommer det bli ännu bättre! Sååå taggad!


Nöjd tjej!

Vilket brutalt axelpass! Trodde jag skulle köra sämre än jag gör när jag har sällskap men jag kan riktigt bra ensam också. Kanske till och med sliter hårdare om jag inte har någon som passar. Bra Ivona!

Benen däremot är väldigt trötta efter allt promenerande i Paris. De får vila till slutet av veckan. Sen blir det som vanligt. Längtar till marklyften! Woop!

 


Les catacombes

Tänk dig att du går ner i en källare i ett stenhus som helt plötsligt börjar leda dig ner för en brant, trång trappa. Du går, går och går... Det känns som att det lilla utrymmet som finns bara blir mindre. Trappstegen tar aldrig slut. Paniken kryper på. När är man framme? Och till vad är det man ska? Slutligen efter en evighet hamnar man i en svagt upplyst gång. Det är bara att börja gå och se var man hamnar. Taket är lågt för det mesta. Så lågt att du nästan måste böja dig lite för att inte slå i huvudet. Bakom nästa hörn kan det vara jättehögt. Men plötsligt börjar gången slutta brant nedåt och tanken på att du bara går länge och längre ner i jorden lämnar dig inte. Paniken stiger. Igen.


Marken du går på blir abrupt jämn och du behöver inte anstränga dig lika mycket för att inte halka på det hala stengolvet. Gången börjar leda in till olika små rum. På väggarna hänger fotografier på några av dessa flera hundra år gamla gravplatser. Bilder som gör en illamående.


Efter en lång marsch kommer du till ett valv och utan att veta kan man känna att det är något speciellt där inne. Någon man aldrig någonsin trodde fanns. Något som är lika verkligt som jag och du.


Flera tusen och ännu fler skelett ligger upptravade på varandra. Skallarna och lårbenen är dekorativt uppställda och bildar som linjer. Var du än vänder dig i mörkret så möts du av gamla människoskallar. Det dröjer länge innan gången med skeletten tar slut. Här och var droppar vatten från det låga taket och något man kan kalla gravstenar hänger på väggarna lite här och var.



Det var en overklig känsla att befinna sig där nere. När man tänkte efter och verkligen fattade att där låg flera tusen människoskelett som var flera hundra år gamla blev det nästan överväldigande. En stor känsla. Har inget annat bättre ord för att beskriva det. Där ligger liv och historia. Historia som alla borde ta del av för jag tror inte någon lämnar dessa katakomber oberörd. Du går därifrån med huvudet fullt av tankar.

Thai!

Är så mätt så skulle kunna spricka och ändå orkade jag bara äta halva portionen. De är helt galna på Svenska sushiköket här vid Telefonplan! Så god mat så man tror att man aldrig ätit något bättre och så är portionerna enorma. Men nog om detta. Låter som jag gör värsta reklamkampanjen för dem här nu ;)

Blir filmkväll med älsklingen, Ben och Jerry ^^ Lite godis också. Imorgon kickar deffen igång, strängare än någonsin, efter mitt lilla Paris-uppehåll. Kommer börja med fettförbrännande piller som hjälp på traven, mer cardio och lite mer kolhydrater (bara till frukost, innan och efter träning). Det kommer vara skillnaden från förra gången. Anledningen till att jag ökar på kolisarna är att jag vill kunna bygga så optimalt som det går under en deff. Vill inte bli "fetsmal" som folk kallar det när man är smal men typ slapp. Muskler ska det vara! :)


Hemma!

Landade i Sverige för en stund sen och sitter nu i bussen på g in till Stockholm. Snart är vi hemma! Ska bli grymt skönt men ändå lite tråkigt att lämna fantastiska Paris. Men det kommer inte dröja länge innan jag är tillbaka. Det kan jag lova!

Inlägget innan försökte jag ladda upp igår när vi var i Paris men lyckades aldrig få upp det. Eftersom det var sparat och klart så tänkte jag att jag lika gärna kan publicera. Kommer mer om katakomberna senare idag!


Häftig upplevelse!

Trodde inte det skulle vara någon big deal att gå ner i gångar i marken och kolla på urgamla skelett. Jag hade så fel! Klaustrofobin slog till och jag trodde jag skulle få panik. Jag visste nog inte riktigt vad jag gav mig in på. Alla skelett gjorde även stort intryck.

Tänkte skriva ett längre, mer detaljerat inlägg med fler bilder när vi kommer hem till Sverige. Det var verkligen speciellt att se allt detta!


Cafe latte

Vi borde ha små Mc cafe i Sverige också! Finns lite överallt här i Paris. Fiffigt och gott!


Inne i Notre dame


Brunch på Carrousel du Louvre

God morgon!
Precis ätit dagens första måltid och om en stund bär det av mot katakomberna. Sista turistgrejen vi ska göra på den här resan. Sen blir det bara en massa chill innan vi åker hem imorgon förmiddag.

Igår var vi på triumfbågen, Eiffeltornet och den stora shoppinggatan vid triumfbågen. Får inte glömma Notre dame som enligt mig var det som gjorde mest intryck. Helt fantastisk byggnad! Gav mig gåshud.

Dags att börja dagen på allvar! Lets go :)


Louis Vuitton

Nu funkar det med bilder!

Gick in på denna affär. Enorm! Hur mycket grejer som helst. Alla i personalen är grymt trevliga och hälsar med ett leende. Man känner sig rik när man är där. Men tyvärr gick vi ut tomhänta... LV är inte riktigt mitt märke. Balmain ska det va!


God morgon!

Ny dag, nya upplevelser. Vi vaknade av att några kvinnor stod och babblade utanför vårt hotellrum och inte kort där efter började städerskan städa rummen bredvid. Bara att upp och hoppa, slänga på sig kläderna och gå ner till bageriet för frukost. Köpte en himmelsk baguette och måste vara det godaste brödet jag någonsin ätit. Blir mer av det kan jag lova! Och dessa pain au chocolat... Tur att de knappt finns att köpa i Sverige för annars hade jag nog rullat fram!

Funkar typ inte att ladda upp bilder längre så ni får hålla er tills på söndag. Kommer en liten bomb då med massa bilder :)


Händelserik dag!

God kväll på er!
Här har vi 6 grader varmt och det känns nästan som det är vår. Ingen snö alls. Förut under dagen var det ännu varmare, dock molnigt. Vi hoppas på lika varmt imorgon och massa sol! Vill ju uppleva Paris från dess bästa sida.  Precis tagit en dusch och lagt ansiktsmask. Efter promenaden på shoppingcentret gick vi hem och tog en powernap på två timmar. Kan säga att vi var helt slut! Efter vår lilla vila stack vi ut och bara promenerade runt. Hamnade på shoppingcentret Lafayette där alla dyra märkesbutiker och även vanliga kedjor, som H&M, finns. Skiiiiitstort! Och massa folk. Det är en sak jag älskar med Paris. Alla dessa människor! Känslan överallt. Aldrig upplevt den innan. Utomlands och väldigt främmande, fast ändå så välkänt fast att jag aldrig varit här tidigare. Jaa jag har nog fallit lite... Kärlek vid första ögonkastet!

Ska försöka ladda upp lite bilder nu ikväll. Blogg.se-appen är sjukt seg!

Dag 1 i Paris

Vi är framme! För länge sen i och för sig men inte haft tid att blogga förrän nu. Vi landade, tog bussen in till Paris och letade upp hotellet. Istället för att ta taxi som alla andra valde vi att gå en bit och sen tunnelbana. Vi bor typ mitt i stan vilket också känns kanonbra. Antigen är hela Paris en enda stor konststad eller så har vi hamnat mitt i ett konstkvarter. Massa små gallerier och antikbutiker överallt. Man kan inte låta bli att stirra runt som en tok. Nu är i alla fall Louvren avverkad (såg lilla Mona-Lisa) och vi har även fått mat i magen. Ska promenera runt i köpcentret här vid Louvren. Älsklingen ville gå och kolla in Apple-butiken som tydligen ska vara den mest påkostade av alla i världen. Dags att börja rulla! Bloggar mer sen när vi är på hotellet :)


Nu lyfter vi! Hejdå Sverige!

img_8951 (MMS)

Nu lyfter vi! Hejdå Sverige!


Gick ju liksom inte att hålla sig ifrån...

img_9966 (MMS)

Gick ju liksom inte att hålla sig ifrån...


Dessa sega dagar...

Tanken var föreläsning efter jobbet men jag åkte raka vägen hem istället för är helt slut i hjärnan. Och nu sitter jag och är jättesugen på ett cardiopass på gymmet. Frågan är om jag kommer orka ta mig dit? Lat dag = hat dag. Hatar verkligen när jag är så här seg. Det jobbiga är att jag inte vet varför jag jämt är såå fruktansvärt trött! Är matt i kroppen mest hela tiden. Matt som i nästan trilla ihop. Hoppas det blir bättre med lite vila och bättre väder... För jag hoppas våren är på väg nu!

En bild från en vårdag i blekinge. Foto: Marcus Löfdahl

Morgonens nyttiga frukost

Vi fick några prover av nya müslin på gymmet igår och självklart testar vi den till frukost nu. Nämligen perfekt start på morgonen. 20 % protein, 15 % fibrer och 55 % fullkorn. En del carbs också men till frukost är det helt okey. Och den är GOD!


Viktökning!

Sånt sjukt bra pass idag! Körde axlar och lite triceps och ökade vikterna rejält. Visste inte att man kan bli starkare över typ en natt? Hur nice som helst iaf! Avslutade med intervaller på bandet. Ingen löpning dock utan i lutning... Grundlutningen låg på 4 % och körde 9 % som mest. 1 minut på 4 % och sen 2 minuter på 9% på 7,1 km/h. Svettades som jag vet inte vad! Bra alternativ till konditionsträning och man sliter inte exakt på samma ställen som när man går och springer. Ska definitivt göra det oftare!

Sista jobbdagen för veckan imorgon. Och sen bär det iväg! Woop, jag är så pepp!

Baby lyckades få till EN bild där jag inte gör fula minen. Väldigt koncentrerad tjej dock!

Chronicle

Äntligen hemma! Filmen vi såg ikväll heter Chronicle och var faktiskt riktigt bra på ett sätt. Lite överdriven i slutet men annars cool film. Rekommenderar den! Gillar man lite overkliga saker så ska man se den.

Imorgon blir det jobb igen, fast får en timmas sovmorgon. Underbart! Därefter veckans sista träningspass. Hinner inte träna något mer efter det innan vi åker till Paris. Så imorgon ska det köras hårt! Och nu är det inte långt kvar tills på torsdag... Wiiie! Now time for some sleep. Natti!


Löpningsdags!

Hemma från jobbet och nu är det joggingrunda som gäller. Blir spontanbio med ett skönt gäng ikväll så tar en runda ute istället för gymmet. Håll tummarna att jag inte bryter benen i halkan!


Morgontrött, på g till jobbet tidigare än ...

img_6910 (MMS)

Morgontrött, på g till jobbet tidigare än vanligt. Tunnelbanan full som alltid. Ska jobba mig igenom den här dagen och sen springa skiten ur mig på gymmet. Önskar dock jag hade fått stannat i sängen en stund till med min varma lilla människa bredvid mig. Det är typ det bästa! Men nu ska vi ha en bra dag här och jag hoppas ni alla andra också får det :)


Ska vi bli med hund?!

Precis hemkommen från älsklingens föräldrar efter lite födelsadagsfirande och mycket god mat. Hur mysigt som helst! Får mig att sakna min egen familj supermycket. Men snart, om 1,5 månad, åker vi ner till småland och hälsar på över påsk. Ser jag verkligen fram emot!

Hur som helst, fick mig en riktigt glad överraskning när älsklingens mamma berättar att deras chiuaua ska betäckas nästa vecka och att det blir pyttesmå valpar om två månader. Jag dog! Har velat ha en liten snutt hur länge som helst och nu är det nästan som att ödet har sagt sitt. Problemet är bara hur jag ska övertala min man att skaffa hund? Blir en kamp om vem som är mest envis haha. Håll tummarna för mig!

Hur kan man inte falla för denna sötnos? Bild lånad från google.

Kost under deff

Vi alla behöver få i oss protein, kolhydrater, fetter, mineraler, vitaminer osv. När man deffar skär man (oftast) ner på kolhydraterna och äter istället mer protein. Kolhydrater finns i pasta, ris, potatis, bröd osv. Protein finns i kött, fisk, ägg, nötter m.m. De flesta kan väl detta men finns säkert några som inte är så insatta. Vet själv på yngre dar när jag knappt kunde skilja på dem ^^

Kolhydrater kan man väl säga är det som ger oss mest av vår dagliga energi. Man ska äta kolisar innan och efter träning för att fylla på förrådet som under träning töms. Protein är som byggstenar för musklerna. Jag som deffar plockar bort nästan alla kolhydrater och äter så mycket protein jag kan istället. Inget socker, inte för mycket fett och pyttelite kolhydrater. "Inte för mycket fett" kanske ni tänker borde stå "inget fett" istället. Saken är den att vi MÅSTE äta fett varje dag för att allting ska fungera i våra kroppar. I somras gjorde jag tabben att jag tog bort allt socker, alla kolisar och allt fett. Det som hände var att min kropp krävde mat, HELA TIDEN. Jag var hungrig konstant. Men istället för att äta massa onyttig fett kan man tänka på att äta bra fett. Avocado, nötter och lax är exempel på bra fettkällor och dessa innehåller även mycket protein. Har man en bra balans så blir man inte extremt hungrig och din kropp mår bra också.


Bild på en middag från tidigare i veckan. Vardagslyx!


En bild som verkligen får mig att fortsätt...

img_1473 (MMS)

En bild som verkligen får mig att fortsätta kämpa med träning, kost och allt slit är denna. Vet inte än vem tjejen är men grymt bra jobbat! En vacker dag är jag också där :)


Grymt ryggpass!

Blev ett ryggpass idag! Körde breda och smala latsdrag. Kändes riktigt bra. Förhoppningsvis blir det viktökning på dessa övningar nästa gång. Efter latsdragen blev det rodd i maskin (inte roddmaskin, är ju en skillnad mellan dem) och jag avslutade med chins i maskin. Inte en chans att jag ska lyckas dra upp mig själv utan hjälp än, men det kommer! Under tiden får man fuska lite ^^ Gick även 15 minuter på löpbandet med 3 % lutning. Man får upp flåset mycket bättre om det är lite uppförsbacke. Mycker roligare också när man får ta i!

Funderar på vilodag imorgon eftersom jag har en massa ärenden att göra innan vi åker till Paris. Hinner inte träna efter jobbet i såna fall. Känns tråkigt. Vill ju köra varje dag! Men en minst lika viktig del av träningen som själva träningen är att vila. Det är då musklerna återhämtar sig och "växer".

Viktigt att äta efter träning också! Dags för mig att ta tag i saken :)


Jepp, musklerna börjar dyka upp!

Proteinshake med körsbär!



Häll i en shaker

2 dl kvarg/kesella
1/2 dl havregryn
2 mått proteinpulver (jag har i choklad i denna men vanilj funkar minst lika bra)
1-2 dl frusna körsbär
1/2 citron som man klämmer ut saften på
vatten (bestäm själv hur mycket, dvs hur tjock du vill att shaken ska bli)

Mixa med en stavmixer tills allt är blandat. Voilá!

Perfekt proteinshake på morgonen. Eftersom jag deffar just nu lägger jag bara i 1/2 dl havregryn men vanligtvis brukar det bli 1 dl. Det är de enda "rena" kolhydraterna jag äter på dagen. Jag äter mycket frukt och grönsaker också och de innehåller en del kolhydrater men jag typ förbiser det eftersom frukt och grönsaker innehåller så mycket mineraler och vitaminer också. Behöver allt detta för att hålla mig frisk. När man deffar får man själv bestämma vilken form av kolisar man vill ha i sig varje dag. För en liten mängd varje dag är viktigt fast att man deffar. Skriver ett inlägg senare idag om deff och mer varför kolhydrater är viktiga. Nu blir det gym!

Snart åker vi!



Nu är det bara 4 dagar kvar innan vi befinner oss i Paris!
Behöver väl inte säga att jag längtar som en idiot?! Känns så sjukt att veta att man snart kommer vara där. Alltid velat åka dit och nu händer det liksom! Wow-känsla...

Traglade mig igenom alla övningar på gymmet. Blev något extremt opepp när jag kom dit och kände av nån dampig PMS (som jag typ aldrig brukar få). Behöver nog bara vila... Legat och glott i datorn ett tag nu och allt känns mycket bättre. Alla dagar kan inte vara perfekta ;)

Nu ska ätas en kiwi eller två och pussas på en pluggande kille. Stackarn har tenta imorgon. På en söndag liksom. Sjuukt!

Im on!

Dags igen kanske? Jaaa! Jag är ju så fruktansvärt seg med bloggen. Glömmer också att jag har så jag kan blogga på mobilen. Will keep that in mind!

Har jobbat och tränat en del på sista tiden. Har ju även en kvällskurs på onsdagar som jag läser för skoj skull. Känns lite overkill när man nästan jobbar 100 % men allt går om man vill! Det har jag bevisat med min träning också. På 1,5 månad har det skett rätt stora förändringar. Så jag ska bara fortsätta ännu hårdare. Några månader kvar och sen blir det photoshoot. Nya bilder till headern bland annat och egentligen en kick så jag äntligen kan börja min modellkarriär med brak och dunder.

Nu blir det ett axel och tripceps-pass på gymmet med min man. Är så peppad! Orsaken är bland annat denna låt:


RSS 2.0